Resultaten voor faillissement verkoop belgie

faillissement verkoop belgie
Faillissement Eerste Hulp Bij Schulden.
Lees hier meer over. Na de verkoop wordt het faillissement afgesloten met een sluitingsvonnis van de rechter. Het kan zijn dat dat er na de verkoop en het sluitingsvonnis toch nog schulden overblijven. Dit noemt men de restschulden van een faillissement.
Koop of verkoop uw nieuwe en tweedehands machines en gereedschappen Werktuigen.be.
Machines en goederen kunnen worden aangeboden voor de verkoop, verhuur, gestolen en gevraagd. Werktuigen beschikt over uitgebreide informatie van machine specificaties die getoond worden bij aangeboden machines. Potentiele kopers en gebruikers van machines weten steeds beter hoe ze kunnen zoeken op het internet. Ze gebruiken bij zoekmachines zoals Google steeds specifiekere zoektermen. Daarbij kun je denken aan termen als tweedehands, machine, gebruikt, jong gebruikt, zo goed als nieuw, nieuw, outlet, lichte schade, onderhoud, profiel en in goede staat. Veiling Machines en gereedschappen.
Gerechtsdeurwaarders Limburg.
Introductie tot de veiling. Openbare Gerechtelijke verkoop op 02/03/2019. Datum: zaterdag 2 maart 2019 0930.: Locatie: Mervanco bvba Staatsbaan 58 3545 Halen. Verantwoordelijke associatie: Smeets en Vermeulen. Personenwagen VOLVO S40 Diesel BWJ 2005 met sleutel en doc. OPENBARE VERKOOP 15 DECEMBER 2018.
Veilingzaal der gerechtsdeurwaarders Arrondissement MECHELEN i.s.m. Veilinghuis A.B.S. bvba.
Praktische uitvoering in Gerechtelijke dossiers. Organisatie afwikkeling van openbare Gerechtelijke Faillissementsveilingen. Verkoop van onbeheerde Nalatenschappen. Opmaak van inventarissen van roerende goederen. Uitvoering van taxaties en opmaak van schattingsverslagen. Stockering en bewaring van diverse activa. Bemiddeling inzake de stopzetting van handelsactiviteiten.
Bakkerij Le Bon Grain failliet door daling broodverkoop De Tijd.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Le Bon Grain leverde zijn broodproducten vooral aan de supermarkten. De industriële bakkerij Le Bon Grain Group LBG vraagt het faillissement aan. Dat komt omdat Belgen minder brood eten en middelgrote spelers het steeds moeilijker krijgen.
Horecazaak Het Podium in Geel failliet.
De curator is Kristof Benijts. Na dagvaarding is aan Dorp in Rijkevorsel de bvba Noegy failliet. Het gaat om een eetgelegenheid en de verkoop van voeding en dranken. Advocate Katty Somers treedt op als curator. Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.
Waarschuwingen VVR Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.
Hieronder waarschuwen wij voor de Vlaamse reisbureaus waarvan hun verzekering financieel onvermogen werd ingetrokken, stopgezet zijn of failliet gegaan zijn. Wie in Vlaanderen wenst reizen te verkopen moet beschikken over een verzekering financieel onvermogen tegen faillissement en een verzekering professionele aansprakelijkheid reisbureaus burgerlijke aansprakelijkheid.
Moyersoen First in auctions.
Vente de stock de smartphones et tablettes SAMSUNG, APPLE iPhone, iPad et iMacs. Vente de stock dactifs divers, y compris: marché voitures, HEIDELBERG presse dimprimerie, produits de soins, compteurs, de refroidissement étagères magasin, bureau et HORECA-meuble et bien plus encore.
Lijst van falingen en intrekkingen van falingen UNIZO.be.
Intrekking van de faillietverklaring. Faillietverklaring op bekentenis of op aangifte. Faillietverklaring op dagvaardingen. Faillietverklaring op verzoekschrift. Sluiting faillissement bij ontoereikend actief. Sluiting faillissement bij concordaat. Sluiting faillissement bij gebrek aan actief. Sluiting faillissement bij gebrek aan passief. Heropening van het faillissement.
Koopjes bij faillissementen één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. Facebook. twitter.
Maar: de één zijn dood is de ander zijn brood. Jan zocht uit hoe je als particulier je voordeel kan doen bij een faillissement. Bij een faillissement stelt de handelsrechtbanks steeds een curator aan. Die zorgt ervoor dat de inboedel van het bedrijf toch nog geld opbrengt.
BelgischRecht.Net.
Voor u is de dreiging tot dagvaarding van uw klant in faillissement een nuttig middel om deze aan te sporen tot betaling, op voorwaarde evenwel dat u beschikt over een zekere en vaststaande schuldvordering zie eerder bijvoorbeeld een onbetwiste factuur.
18.000 flessen drank te koop na faillissement drankenhandel, ook topstukken Binnenland Nieuws HLN.
Na meer dan 110 jaar viel eind vorig jaar het doek voor drankenhandel De Poldernaar, ook bekend voor eigen stooksels als Vieux d'Anvers' of Elixir De Poldernaar. Het faillissement kwam er na oplopende schulden, volgens curator Hans Ubben onder meer door een btw-geschil, wat tot een vordering van de fiscus van meer dan 25, miljoen euro leidde. Hou je van reizen en een drankje? Dit bedrijf zoekt een whiskyproever. Er werd naar een overnemer voor de winkel gezocht, zonder resultaat. Om die reden werd de hele stock geïnventariseerd en worden tot en met donderdagmiddag maar liefst 18.000 flessen drank online geveild via de website van faillissementsverkoper Moyersoen. Hét topstuk is een fles Remy Martin Cognac Louis XIII, die in de winkel 2.400 euro kostte en op de veiling opent aan 390 euro. In de collectie zitten ook nog 450 flessen whisky, honderd verschillende soorten rum, zeventig soorten gin, naast nog andere drankensoorten. De curator denkt intussen dat De Poldernaar kan voortbestaan, met een verkoop van de stookketel en de recepten.

Contacteer ons

-- faillissement uitverkoop
-- veilingsites faillissement
-- opkoop faillissement
-- faillissementen verkoop belgie
-- veilingen faillissement belgie
-- veilingsite faillissement
-- faillissement verkoop belgie
-- online faillissement verkoop