Resultaten voor verkoop studieboeken

verkoop studieboeken
Maxies Boeken verkopen aan de Lisette Werter Groep.
Worden mijn gebruikte studieboeken nog terug genomen? Kan ik alle boeken die ik heb ter verkoop bij jullie aanbieden? Nee, wij selecteren de titels die we terugkopen. Van sommige titels hebben wij voldoende voorraad en zullen derhalve niet worden ingekocht.
Boekstra.nl Verkoop van nieuwe boeken.
5% korting op alle verplichte studieboeken bij bestelling van minimaal 2 titels. Vul op het bestelformulier in bij OPMERKING: Studieboeken. U ontvangt dan automatisch 5% korting, wij controleren achteraf of de korting wettelijk gezien mag worden toegekend. Multilingual Text Analysis.
Boekenverkoop SVTN J.D. van der Waals."
Je kunt boeken voor het derde kwartiel vanaf heden bestellen! De boekenverkoop voor alle jaren verloopt via de webshop van de TU, https//tue.itdepartment.nl/: waar je gemakkelijk voor al je vakken zelfs die gegeven worden door andere faculteiten je boeken in één keer kunt bestellen.
Boekverkoop VSPA.
Je bent verplicht om op het moment dat je boeken bestelt daadwerkelijk lid te zijn van de VSPA, aangezien je van de lidmaatschapskortingen profiteert. Doe je dit zonder dat je lid bent van de VSPA, dan staan hier sancties op.
Stubooks 2de hands verkoop en aankoop van studieboeken.
Waarom je tweedehands studieboeken verkopen via Stubooks.be? Verdien wat drinkgeld bij verkoop. Bespaar bij aankoop van je boeken. Goed voor het milieu. Bovendien is het volledig GRATIS voor koper en verkoper! Als je alle boeken die via StuBooks.be een nieuwe eigenaar kregen op elkaar stapelt, is deze toren hoger dan het hoogste gebouw ter wereld.
Boekverkoop U.S.S. Proton.
Pimp your thesis. Proton verzorgt voor haar leden de verkoop van studieboeken. Leden van Proton kunnen bij Proton met korting de boeken kopen die nodig zijn voor de studie Scheikunde. Boeken kunnen via de webshop worden besteld gedurerende de bestelperiodes.
Boekenbalie Boeken verkopen Apps op Google Play.
2018 Google Servicevoorwaarden voor deze site Privacy Ontwikkelaars Artiesten Over Google Locatie: België Taal: Nederlands All prices include VAT. Door dit item te kopen, voer je een transactie uit met Google Payments en ga je akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google Payments.
Verkoopcijfers 2017 KVB Boekwerk.
De jaarcijfers zijn gebaseerd op de verkoop van Nederlandstalige en anderstalige algemene boeken, dat wil zeggen exclusief school en wetenschappelijk boeken. De cijfers zijn inclusief de verkoop van e-books. Bij e-books gaat het alleen om Nederlandstalige titels. De omzet over e-books is in 2017 op een nieuwe wijze berekend.
Verkoop uw boek als e-book Pumbo.nl.
De eerste betaling doet u voor twaalf maanden en daarna kunt u het abonnement maandelijks verlengen. De totale kosten per verkoop verschillen per aanbieder en vindt u terug in onderstaande tabel. Transactiekosten per verkoop Vaste fee per verkoop Watermerkbeveiliging per verkoop Boekhandelskorting 060.,
Scheltema Tweedehands boeken.
Voor strips betaalt u boven de 1500, geen verzendkosten. Nieuwe Nederlandstalige boeken die u op werkdagen voor 2300: bestelt, ontvangt u de volgende dag in huis. Voor tweedehands en Ramsj-boeken geldt: op werkdagen voor 1600: besteld, de volgende dag in huis.
Welk verkoopkanaal is voor je boeken het best?
Kosten: Bol.com werkt op no cure, no pay basis. Boeken aanbieden is gratis. Bij verkoop betaal je 099, euro per boek plus 15 procent van de verkoopprijs. De verzendkosten betaal je zelf en moet je in de prijs. Voor pakketpost betaalt Bol.com een tegemoetkoming van 295, euro.
Tweedehandsboeken bij Paagman.
Hoe bied ik mijn boeken aan voor verkoop? De boeken die u ons wil aanbieden moet u altijd meebrengen. Een van onze ervaren inkopers zal uw boeken ter plekke beoordelen. Indien wij interesse hebben in enkele van de door u aangeboden titels, ontvangt u daar direct een vergoeding voor.

Contacteer ons

-- domeinen verkoop
-- kosten makelaar verkoop
-- hoe verkoop ik mijn auto
-- verkoop woning
-- Cursus Verkoop
-- huizen verkoop
-- faillissement verkoop auto
-- faillissement veiling
-- verkoop studieboeken
-- onderhandse verkoop