Op zoek naar online veilingen belgie faillissement?

online veilingen belgie faillissement
Hammertime Online Veilingen.
755: FERAL: Smeedijzeren ramen en deuren. 28 kavels van 15-01-2019 1000: tot 29-01-2019 2000.: 757: Faillissement beenhouwerij PIETTE BVBA. 0 kavels van 15-01-2019 1000: tot 29-01-2019 2000.: 746: Autoveiling: faillissement en leasing. 0 kavels van 22-01-2019 1000: tot 05-02-2019 1900.:
Klacht oplossen? Meld je klacht op Klachtenkompas van de Consumentenbond.
Klachtenkompas.nl is een initiatief van de Consumentenbond. Op dit online klachtenplatform kun je gratis een klacht indienen. Doel is dat je samen met het betreffende bedrijf of instantie tot een oplossing komt. Deelname van bedrijven is vrijblijvend en alle klachten worden openbaar gemaakt.
Nedveiling, de online Partijen en Faillissementen veiling.
10-1-2019 9.00 16.00 uur. Klik hier voor alle 449 kavels in deze veiling. Diverse goederen Veiling Helmond 1N. Betreft een euro marge veiling: wordt aangeboden elektrisch gereedschap, stihl kettingzaag, handgereedschap, bevestigings materiaal, huishoudeljke apparaten, kleding, decoratie, sport voeding, overige goederen uit verhuis-inboedel.
Veilingen Wekelijkse veilingen van tweedehands en gebruikte machines en gereedschappen Werktuigen.nl.
Vooral het online veilen wordt de laatste jaren op grote schaal toegepast om producten van eigenaar te laten verwisselen. Dagelijks ontvangt Werktuigen vele bezoekers die de veilingtool actief gebruiken om biedingen uit te brengen op veilingen van executies en vrijwillige veilingen.
BVA Auctions reviews Lees klantreviews over www.bva-auctions.com.
Wij zijn geen webshop, maar nog steeds een online veilinghuis. Het klopt inderdaad dat wij tegenwoordig ook vele online veilingen organiseren met nieuwe producten welke niet afkomstig zijn uit faillissementen, maar vrijwillig zijn ingebracht op zakelijk gebied. Hier maken wij echter geen geheim van: dit staat altijd in de veilinginformatie en de kavelomschrijvingen beschreven. Wij veilen tevens enkel in opdracht van derden en bezitten geen eigen goederen om in te brengen. Wanneer kavels afkomstig zijn uit een faillissement, zullen wij dit tevens altijd in de veilinginformatie aangeven.
IO Auctions.
3395: Online veiling: Hulpverleningszone 1 Aantal kavels: 24. Online veiling: Hulpverleningszone 1. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste veilingen. Op onze Contact vragen pagina kan je veel antwoorden op je vragen terugvinden.
Uw aankoop via een online veilingsite thuis laten bezorgen? LeKo Expeditie regelt het.
Troostwijk Veilingen Troostwijk Veilingen verzorgt online veilingen uit faillissement of vrijwillige verkoop. Hier vindt u vooral een groot aanbod van machines en bedrijfsinventaris. Troostwijk bestaat sinds 1930 en is uitgegroeid tot het grootste industri√ęle online veilinghuis van Europa. ProVeiling ProVeiling is specialist in het uitvoeren van taxaties, verkopingen en insolventiebegeleiding.
ProVeiling.nl Veilingen Online Veiling Faillissementen Auctions Inventaris Inboedel Partijen.
Blijf op de hoogte. Meld u aan op de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle actuele en toekomstige veilingen. Wat is ProVeiling? ProVeiling.nl is een virtueel veilinghuis, dat roerende zaken ter veiling brengt. Veelal zijn de goederen die wij aanbieden afkomstig uit faillissementen en/ of beslagleggingen.
MUSIC STARTS HERE NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. headphones
Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen. Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst.
Defcom-auctions.
De veilingsite voor veilingen uit faillissementen, overstock, einde reeks, faling., Gespecialiseerd in online veilingen. Geen resultaten gevonden. Home Nieuwsbrief Voorwaarden Help Pers Contact. Mercedes 230/6, 280SL, 2x 300SL, 380SL en 2x 500SL oldtimers. Jeep Grand Cherokee, VW Golf en Ford Sierra van privé eigenaar.
Online veiling inboedel Hans Struijk Fietsen van vestiging Zoetermeer Tweewieler.
Na de online veiling van de complete voorraad en inventaris van de failliete Hans Struijk Fietsen winkel in Rotterdam is nu de beurt aan de vestiging in Zoetermeer. Vanaf afgelopen vrijdag t/m 10 september 2018 kan geboden worden op diverse items. Hans Struijk Fietsen werd 2 juli 2018 failliet verklaard. Foto Redactie Tweewieler. Na het faillissement van de Hans Struijk Fietsen winkels gaat de inboedel van de diverse winkels onder de virtuele hamer. In de veiling van de vestiging in Zoetermeer kan er geboden worden op ruim 480 kavels waaronder fietsen van diverse merken, op fietsaccessoires of onderdelen, werkplaatsinventaris en winkelinrichting. Faillissement op 2 juli. Hans Struijk Fietsen was onderdeel van het Belgische Fiets! en had 16 winkels in Nederland. Het faillissement is op 2 juli 2018 uitgesproken. Bieden op veiling. De veiling is van 31 augustus t/m 10 september 2018. Tot 1915: uur kan men bieden op diverse items. Klik hier voor meer informatie over de kavels en veilingen.
DESVO veilingen.
inloggen Wachtwoord vergeten? Welkom bij het online veilingshuis van DESVO. Hieronder vindt u een groot aanbod van diverse materialen en goederen te koop. Wij zorgen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor de aflopende veilingen zullen we eerstdaags de hoogste bieders contacteren. Veel surf veilingplezier! recente lopende veilingen.

Contacteer ons

-- uitverkoop faillissement
-- verkoop faillissementen belgie
-- huizenveiling belgie
-- faillissement online veiling
-- veilinghuis faillissement
-- online veilingen belgie faillissement
-- opkoop faillissementen
-- biedveilingen tips
-- verkoop uit faillissement